Stichting Oudekerk Heemstede
Veiling | Stichting Vrienden van de Oude Kerk Heemstede | StOK

Veiling in de Oude Kerk


vrienden

    

Het is alweer 4 jaar geleden dat we een Fancy Fair hebben gehouden en 2 jaar geleden was de dienstenveiling, Service Sale geheten.

Over een paar jaar bestaat de Oude Kerk 400 jaar en de Vriendenstichting wil daar aandacht aan  besteden. We gaan daarom een Veiling organiseren.

Datum en plaats: zaterdag 18 mei 2019 in en rond de Oude Kerk te Heemstede.

De opbrengst van de veiling krijgt als bestemming: de Herdenking van 400 jaar Oude Kerk.

Kunst en Kitsch

Dit keer gaan we goederen en diensten combineren, maar tegelijkertijd worden we ook wat kieskeuriger. We hebben niet meer de Pinksterkerk tot onze beschikking om de ingebrachte goederen op te slaan. Wel willen we kunst en kitsch verkopen. U kunt er alvast over nadenken wat u wel kwijt zou willen. Het Aanbiedingsformulier vindt U hier. U kunt het doorgeven aan: secretaris@oudekerkheemstede.nl.

Diensten

Ook gaan we weer ‘diensten’ bij opbod verkopen. Dat was de vorige keer een doorslaand succes! Juist vanwege het sociale karakter van de uitvoering van de diensten; mensen die elkaar daarvoor niet kenden, gingen samen wandelen of bootje varen op de Kagerplassen, met elkaar eten en er werd voor ze gekookt, een sjaal schilderen of bloemstukjes maken, ze kochten een verjaardagstaart die op de gewenste dag afgeleverd werd of iemands garage werd opgeruimd na jaren ertegen aan hangen, kortom heel veel originele, gezellige en nuttige aanbiedingen. En het ijlde nog heel lang na! Dat willen we graag nog een keer organiseren.

Denk alvast na wat voor ‘dienst’ u een ander of anderen kunt aanbieden en mail dat naar secretaris@oudekerkheemstede.nlHet Aanbiedingsformulier vindt U hier

Meehelpen?

We hebben natuurlijk ook helpende handen nodig bij de voorbereiding en op de dag zelf. Hebt u zin om mee te doen, meld u dan aan als vrijwilliger bij secretaris@oudekerkheemstede.nl . Het Aanmeldingsformulier vindt U hier

   
Website laten maken heemstede