Stichting Oudekerk Heemstede
Veiling | Stichting Vrienden van de Oude Kerk Heemstede | StOK

Veiling


vrienden

    

Het is alweer 4 jaar geleden dat we een Fancy Fair hebben gehouden en 2 jaar geleden was de dienstenveiling, Service Sale geheten.

De hoogste tijd dus om de handen weer eens uit de mouwen te steken. Temeer nu over een paar jaar de Oude Kerk 400 jaar bestaat en de Vriendenstichting daar aandacht aan wil besteden. Daar is geld voor nodig!

Kunst en Kitsch

Dit keer gaan we goederen en diensten combineren, maar tegelijkertijd worden we ook wat kieskeuriger. We hebben niet meer de Pinksterkerk tot onze beschikking om de ingebrachte goederen op te slaan. Wel willen we kunst en kitsch verkopen. U kunt er alvast over nadenken wat u wel kwijt zou willen. Meld dat bij secretaris@oudekerkheemstede.nl.

Diensten

Ook gaan we weer ‘diensten’ bij opbod verkopen. Dat was de vorige keer een doorslaand succes! Juist vanwege het sociale karakter van de uitvoering van de diensten; mensen die elkaar daarvoor niet kenden, gingen samen wandelen of bootje varen op de Kagerplassen, met elkaar eten en er werd voor ze gekookt, een sjaal schilderen of bloemstukjes maken, ze kochten een verjaardagstaart die op de gewenste dag afgeleverd werd of iemands garage werd opgeruimd na jaren ertegen aan hangen, kortom heel veel originele, gezellige en nuttige aanbiedingen. En het ijlde nog heel lang na! Dat willen we graag nog een keer organiseren.

Dus denkt u alvast na wat voor ‘dienst’ u een ander of anderen kunt aanbieden en mail dat naar secretaris@oudekerkheemstede.nl. We hebben natuurlijk ook helpende handen nodig bij de voorbereiding en op de dag zelf. Hebt u zin om mee te doen, meld u dan aan als vrijwilliger bij secretaris@oudekerkheemstede.nl .

Nadere bijzonderheden over de veiling hoort u in de komende maanden. Datum en plaats staan in ieder geval vast: zaterdag 18 mei 2019 in en rond de Oude Kerk te Heemstede. Voor de inwendige mens wordt ook gezorgd. Komt allen!

   
Website laten maken heemstede